Kompatibilní verze
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g parmezan, bucăți (2-3 cm)
- 50 g Gorgonzola
- 50 g brânză Fontina, bucăți (2-3 cm)
-
50
g brânză Gruyère, bucăți (2-3 cm)
nebo 50 g brânză Taleggio, bucăți (2-3 cm) - 50 g lapte
- 50 g unt nesărat
- 320 g paste tip farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Budincă de orez
50min
Brioșe cu unt de arahide și jeleu
45 Min
Hornazo
Žádné hodnocení
Jeleu de lapte cu fructe
Žádné hodnocení
Conchiglie cu sos de conopidă
35min
Gnocchi cu carne de porc, roșii și dovlecei
35min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30 Min
Risotto cu parmezan
30 Min
Spaghetti cu brânză rămasă
45 Min
Ragù de carne alla bolognese
1h 15min
Tiramisu
5h 20min
Guacamole
5 Min