Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 100 g de harina integral de centeno
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 339.2 mg
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan rústico
2h
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 Std.
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan rústico de setas y pistachos
2u. 30min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Pan de centeno con masa agria
154h
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min