Hogaza de trigo y centeno con masa madre

Hogaza de trigo y centeno con masa madre

4.0 24 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 15hod.
14 rebanadas

Suroviny

Masa madre
  • 60 g de agua
  • 15 g de pie de masa de trigo
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 200 g de agua
  • 1 cucharadita de miel
  • 200 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10 g)
  • 100 g de harina integral de centeno
  • 1 cucharadita de aceite

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 339.2 mg
Protein 3.4 g
Kalorie 456 kJ / 109 kcal
Tuk 0.8 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 21.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...