![Hogaza de trigo y centeno con masa madre Hogaza de trigo y centeno con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a9cc0e46-bf0d-4368-81b6-34499abca605/Derivates/03614894-ef92-48d8-a11a-edfc96aea665.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 100 g de harina integral de centeno
- 1 cucharadita de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 339.2 mg
Alternativní recepty
Masa madre de trigo
96h
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan de centeno con masa agria
154 godz.
Pan rústico
2h
Pan de aceitunas
3klst
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan integral con muesli
4h
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Hogaza rústica con centeno
16h