Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Schalotten, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 2 Gläser getrocknete Tomaten, in Öl (à 280 g), abgetropft und 30 g Öl aufgefangen
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 1 Zitrone, Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Olivenöl zum Bedecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3488 kJ / 835 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatenpesto
10 Min
Walnuss-Pesto
10 Min
Auberginen-Tomaten-Pesto
25 Min
Rosmarin-Thymian-Chips
2 Std.
Olivenpesto
15 Min
Italian Sauce
30 Min
Möhren-Rucola-Pesto
10 Min
Tomaten-Pesto
10 Min
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10 Min
Grüner Kräuteraufstrich
25 Min
Paprikacreme
30 Min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1 Std. 15 Min