Zařízení & příslušenství
清蒸红鲷鱼配豌豆泥及小番茄
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
6 人份
Suroviny
豌豆泥
-
水1500 克
-
盐50 克
-
冷冻豌豆 提前解冻500 克
-
黄油 室温,切块100 克
-
稀奶油50 克
清蒸鱼及配菜
-
水500 克
-
红鲷鱼鱼排480 克
-
盐1 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
橄榄油30 克
-
樱桃番茄 根据大小可一切二120 克
装盘
-
盐 适量,根据个人口味添加
-
黑胡椒粉 适量,根据个人口味添加
-
意大利黑醋 适量,根据个人口味添加
-
橄榄油 适量,根据个人口味添加
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
27 g
Kalorie
1663.2 kJ /
397.5 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
20.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
秘鲁风情
10 recepty/-ů
Čína
Čína