清蒸红鲷鱼配豌豆泥及小番茄

清蒸红鲷鱼配豌豆泥及小番茄

5.0 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
6 人份

Suroviny

豌豆泥
  • 1500 克
  • 50 克
  • 冷冻豌豆 提前解冻
    500 克
  • 黄油 室温,切块
    100 克
  • 稀奶油
    50 克
清蒸鱼及配菜
  • 500 克
  • 红鲷鱼鱼排
    480 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 橄榄油
    30 克
  • 樱桃番茄 根据大小可一切二
    120 克
装盘
  • 适量,根据个人口味添加
  • 黑胡椒粉 适量,根据个人口味添加
  • 意大利黑醋 适量,根据个人口味添加
  • 橄榄油 适量,根据个人口味添加

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 27 g
Kalorie 1663.2 kJ / 397.5 kcal
Tuk 23.3 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 20.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...