Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 165 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar glass, cernida
- 60 g de cocoa en polvo
- 45 g de crema ácida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 12646 kJ / 3011 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 324 g
- Tuk
- 196 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30 min
Betún de chocolate
10 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Betún de mantequilla básico
10 Min
Betún de ganache de chocolate
12 Std.
Betún de queso crema
5 Min
Pastel double fudge
3 Std.
Fondant de malvavisco
2sa 15 dk
Betún de queso crema
5 Min
Pastel de caramelo y brownie
2 godz. 40 min
Betún de vainilla
5 Min
Pastel de cajeta
1h 10 min