Zařízení & příslušenství
Sourdough-style Loaf
Příprava 15min.
Celkový 122hod. 45min.
14 slices
Suroviny
Rye Starter
-
rye flour plus 5 Tbsp (see tip)50 g
-
water cold, plus 5 Tbsp50 g
Loaf
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water cold, plus extra for baking200 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
406 mg
Protein
4 g
Kalorie
560 kJ /
132 kcal
Tuk
1 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Cottage Loaf
3hod. 30min.
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min.
Sourdough Rye
51hod. 10min.
Plain Yoghurt
14hod.
Fresh Pasta Dough
1hod.
Five-seed bread
1hod. 50min.
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1hod. 35min.
Fondant Icing
35min.
Rye Bread Rolls
4hod.
Pain d'Epi
2hod. 40min.
Thai Green Curry Paste
15min.
Sumac and Tahini Houmous
10min.