
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye Starter
- 50 g rye flour plus 5 Tbsp (see tip)
- 50 g water cold, plus 5 Tbsp
Loaf
-
½
tsp dried instant yeast
nebo 5 g fresh yeast crumbled - 400 g strong white bread flour plus extra for dusting
- 200 g water cold, plus extra for baking
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 132 kcal / 560 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 25 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 406 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min
Mother sourdough starter
108hod. 20min
Sourdough Bread
23hod.
Baguettes
3hod. 45min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1hod. 35min
Sourdough Baguettes
15hod.
Rustic Bread
2hod.
Rye Bread Rolls
4hod.
Pain d'Epi
2hod. 40min
Sourdough Rye
51hod. 10min
Sourdough Bread with Olives
5hod. 20min
Rye sourdough baguettes
27hod. 20min