![Sourdough-style Loaf Sourdough-style Loaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7101047f-1b39-4a41-9e0a-7c91f4659b5d/Derivates/241e6baa-b0ea-4c23-9582-2ef2d2c50292.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye Starter
- 50 g rye flour, plus 5 Tbsp (see tip)
- 50 g water, cold, plus 5 Tbsp
Loaf
-
½
tsp dried instant yeast
nebo 5 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 200 g water, cold, plus extra for baking
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 560 kJ / 132 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 406 mg