Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rye Starter
- 50 g rye flour, plus 5 Tbsp (see tip)
- 50 g water, cold, plus 5 Tbsp
Loaf
-
½
tsp dried instant yeast
nebo 5 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 200 g water, cold, plus extra for baking
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 560 kJ / 132 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 406 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Classic Wholemeal
2h 40min
German Bread
4h 15min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Sourdough Rye
51sa 10 dk
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Baguettes
3h 45min
Rustic Bread
2h
Seedy Wholemeal Bread
1h 35 min
Rye Bread Rolls
4h
Pain d'Epi
2h 40min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min