Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 24 Muschelnudeln (5-7 cm lang) Garzeit 14-16 Minuten, insges. ca. 300 g
- 2 ¼ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Fetten der Form
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g )
- 40 g Tomatenmark
- 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Zucker
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt und grob gehackt
- 100 g Sahne
- 2 Eier
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2658 kJ / 637 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Feta-Taschen
1 Std. 10 Min
Auberginen-Pasta
30 min
Tomatengnocchi mit Pesto
1 Std.
Tortellini-Champignon-Auflauf
50min
Pilz-Cannelloni
1 Std. 35 Min
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1 Std. 45 Min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1 Std.
Crespelle
1 Std. 30 Min
Ratatouille-Lasagne
1 Std. 30 Min
Spinat-Cannelloni
1 Std. 20 Min
Veggie Rigatoni al forno
45 Min