Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 250 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 2 Eier, eins davon verquirlt
- 1 EL Crème fraîche
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 2 Pck. Blätterteig aus der Kühltheke (à 275 g; je 1 Platte à 25 x 40 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortellini-Spinat-Auflauf
1h
Flammkuchen
1h 15 min
Zucchini-Käse-Lasagne
1h
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15 min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 min
Lachs-Spinat-Cannelloni
1h 15 min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 20 min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10 min
Spinat-Käse-Taschen
1h 45 min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 min
Spinat-Cannelloni
1h 20 min
Porree-Feta-Tarte
2h