Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomaten-Pesto
- 100 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Basilikum, abgezupft, davon einige Blätter zum Garnieren beiseitelegen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 25 g Sonnenblumenkerne
- 100 g Tomaten, geviertelt und entkernt
- 150 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
Tomatengnocchi
- Wasser, zum Gnocchi kochen
- 900 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 70 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- Mehl zum Bearbeiten
- 2 Eier
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ½ TL Muskat
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2746 kJ / 656 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min
Bunte Gemüsepaella
45 min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 min
Tagliatelle mit Bohnenpesto
35 min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 min
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Lasagne Caprese
1h
Möhren-Spinat-Pasta
35 min
Cashew-Basilikum-Pesto
10 min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Tomatenstrudel mit Reis
45 min