Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipolla, a pezzi
- 150 g di ravanelli rossi, a pezzi
- 1 peperoncino ancho, senza semi
- 4 peperoncini guajillo secchi, senza semi
- 1300 g di acqua
- 30 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di gamberi crudi di media grandezza
- 100 g di vino bianco
- 2 foglie di alloro secche
- ½ cucchiaino di grani di pepe di Giamaica
- 350 g di mais dolce in scatola
- 3 cucchiaini di sale
- 250 g di calamari ad anelli
- 120 g di polpo precotto, a pezzi
- 200 g di filetti di pesce bianco, a pezzi (2 cm)
- 150 g di lattuga romana, le foglie a pezzi
- fette di pane tostato
- 4 cucchiai di origano fresco
- 6 limoni, preferibilmente biologici a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1104 kJ / 263 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scones
30 min
Gamberi croccanti con salsa cocktail e aioli vegan
45 min
Curry di zucca con pollo
45 min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 Std.
Hummus
9 Std. 20 Min
Biscotti tipo Oreo®
3u. 50min
Zuppa cinese di noodles e funghi
Žádné hodnocení
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 Std. 40 Min
Roll vegetariani
45 min
Tagliatelle di zucca con salsiccia, Gorgonzola e noci
Žádné hodnocení
Cupcake al profumo di lavanda
40 min