Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1598 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maccheroni cheese
55min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Chili di tofu (vegan)
1 godz.
Lenticchie all'indiana
35min
Riso Kashmiri
30 min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40min
Ciorba
1h 10min
Pasta all'americana con pollo e salsa BBQ
45 min
Ramen coreano con tofu
50min
Ragù di tempeh
30 min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min