Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1598 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla campagnola
30 min
Riso pilaf con vitello
1 godz. 50 min
Arroz di pollo
1h 20 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25min
Chili con carne
1h 20 min
Insalata fredda con soba noodles e salmone
Žádné hodnocení
Vegan mug cake al cocco
20 Min
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1 Std.
Ramen giapponese
1h 40 min
Chili (vegan)
40 Min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 Min