
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di fagioli rossi in scatola sgocciolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 382 kcal / 1598 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 74 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta alla birra stout
3hod. 40min
Pasta tikka
1hod.
Cous cous di pollo al limone con salsa tzatziki
40min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30min
Pollo al Rum e cocco
2hod. 30min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Purè di fagioli alla paprika
25min
Chili vegetariano
1hod. 5min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Risotto alla campagnola
30min
Carbonara vegana
30min
Lenticchie all'indiana
35min