Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1598 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla campagnola
30 Min
Cous cous marino (vegan)
30 Min
Vichyssoise con pasta
35 Min
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Riso cantonese allo zenzero
35 Min
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 Min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1 Std. 30 Min
Riso alla cantonese
40 Min
Hash Browns (frittelle di patate)
1 Std. 10 Min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55 Min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 Min