Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g di panela (formaggio fresco messicano)a pezzi
nebo 200 g di ricotta stagionata - 300 g di cipolla bianca in quarti
- 500 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi
- 30 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (volitelně)
- 18 di tostadas messicane (tortillas fritte)
- 250 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2205 kJ / 525 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con salsa al curry
50min
Manzo alla Stroganoff
45min
Chili con carne
1h 20min
Lassi di mango
5 Min
Pancakes
45min
Enchiladas
1sa 10 dk
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20min
Pico de gallo
5 Min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25 min.
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min
Tacos di pollo "al pastor"
50min