
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g di panela (formaggio fresco messicano)a pezzi
nebo 200 g di ricotta stagionata - 300 g di cipolla bianca in quarti
- 500 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di filetti di petto di pollo, senza pelle a pezzi
- 30 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (volitelně)
- 18 di tostadas messicane (tortillas fritte)
- 250 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 525 kcal / 2205 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quesadillas
3hod.
Gratin di patate
50min
Smoothie ai due colori
15min
Kroketi de atun
1hod.
Yaki Soba
55min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Ramen giapponese
1hod. 40min
Nachos
1hod.
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min
Blinis con salmone
1hod.
Pollo con salsa al curry
50min
Baozi di maiale al vapore
2hod. 10min