Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g di panela (formaggio fresco messicano)a pezzi
nebo 200 g di ricotta stagionata - 300 g di cipolla bianca in quarti
- 500 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi
- 30 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (volitelně)
- 18 di tostadas messicane (tortillas fritte)
- 250 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2205 kJ / 525 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con salsa al curry
50min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Pollo alla paprika con riso venere
30 min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min
Enchiladas
1h 10min
Chicken Ramen
14h 40min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Noodles con verdure al curry
35min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min