
Zařízení & příslušenství
Smoked mussels with Pernod sauce
Příprava 15min
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Nutriční hodnoty na 4 portions
Kalorie
1658.3 kcal /
6965 kJ
Protein
165.7 g
Tuk
82.4 g
Sacharidy
59.7 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
42.3 g
Sodík
5869.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Barbecue
102 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland