Zařízení & příslušenství
Smoked mussels with Pernod sauce
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
5869.4 mg
Protein
165.7 g
Kalorie
6965 kJ /
1658.3 kcal
Tuk
82.4 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
42.3 g
Sacharidy
59.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Creamy scallop soup with chorizo
30min.
Brussels sprouts with lime crumb
20min.
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min.
Stir Fried Potato Shreds
Žádné hodnocení
Spicy Lemon Vinaigrette
5min.
Prawn and saffron risotto
30min.
Champagne Jellies
2hod. 30min.
Creamy blue cheese with shell pasta
45min.
Sgroppino
5min.
Spiced garlic prawns and calamari
15min.
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1hod.
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6hod. 10min.