Smoked mussels with Pernod sauce

Smoked mussels with Pernod sauce

3.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • garlic cloves
    2
  • eschalots peeled and cut into halves
    80 g
  • salted butter
    50 g
  • fennel trimmed and cut into thin slices
    200 g
  • Pernod® (see Tips)
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve
    1 - 2 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 5869.4 mg
Protein 165.7 g
Kalorie 6965 kJ / 1658.3 kcal
Tuk 82.4 g
Vláknina 8.4 g
Nasycený tuk 42.3 g
Sacharidy 59.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...