Smoked mussels with Pernod sauce
TM6 TM5 TM31

Smoked mussels with Pernod sauce

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g mussels, scrubbed and debearded
  • 2 garlic cloves
  • 80 g eschalots, peeled and cut into halves
  • 50 g salted butter
  • 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
  • 50 g Pernod® (see Tips)
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve

Nutriční hodnoty
na 4 portions
Kalorie
6965 kJ / 1658.3 kcal
Protein
165.7 g
Sacharidy
59.7 g
Tuk
82.4 g
Nasycený tuk
42.3 g
Vláknina
8.4 g
Sodík
5869.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty