
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g mussels scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 1658.3 kcal / 6965 kJ
- Protein
- 165.7 g
- Tuk
- 82.4 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 42.3 g
- Sodík
- 5869.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Chawanmushi
1hod. 15min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Prawn and mushroom crepes
50min
Prawn balls with pickled vegetables
1hod. 15min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1hod. 30min
Asian-style mussels
30min
Chilli crab pasta
35min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Citrus seafood salad
1hod.
Soup dumplings (xiao long bao)
26hod. 50min