Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Protein
- 165.7 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Tuk
- 82.4 g
- Nasycený tuk
- 42.3 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 5869.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Hearty seafood chowder
45 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Bloody Mary
10min
Mussels in coconut milk
25min
Asian-style mussels
30 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Scallops with pea purée
25min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min