Smoked mussels with Pernod sauce

Smoked mussels with Pernod sauce

5.0 2 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
4 portions

Suroviny

  • mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • garlic cloves
    2
  • eschalots peeled and cut into halves
    80 g
  • salted butter
    50 g
  • fennel trimmed and cut into thin slices
    200 g
  • Pernod® (see Tips)
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve
    1 - 2 sprigs

Nutriční hodnoty na 4 portions

Kalorie 1658.3 kcal / 6965 kJ
Protein 165.7 g
Tuk 82.4 g
Sacharidy 59.7 g
Vláknina 8.4 g
Nasycený tuk 42.3 g
Sodík 5869.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...