Zařízení & příslušenství
Smoked mussels with Pernod sauce
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
5869.4 mg
Protein
165.7 g
Kalorie
6965 kJ /
1658.3 kcal
Tuk
82.4 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
42.3 g
Sacharidy
59.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mini chive pikelets with mushrooms
1hod.
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5hod. 20min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Chorizo and prawns a la Sidra
25min.
Mushroom ragu with polenta toast
1hod. 40min.
Hazelnut Bavarian
6hod. 25min.
Fragrant whole barbecued fish
2hod. 50min.
Salmon Tartare
10min.
Leek and smoked salmon dip
55min.
Tuna Tartare
40min.
Seafood Risotto
40min.