![Smoked mussels with Pernod sauce Smoked mussels with Pernod sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/29dd4cb4-3b26-480c-a09c-33678fe466fc/Derivates/117acf83-af03-4fec-9173-1618c52ffafd.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Protein
- 165.7 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Tuk
- 82.4 g
- Nasycený tuk
- 42.3 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 5869.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scallops with pea purée
25min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Fish stock
35 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min