Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Protein
- 165.7 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Tuk
- 82.4 g
- Nasycený tuk
- 42.3 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 5869.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mussels in coconut milk
25 Min
Oysters with Lime Granita
15 Min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5 min.
Duck confit with lentil & orange salad
15u. 40min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Garlic prawns
25 Min