Zařízení & příslušenství
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Příprava 30min.
Celkový 29hod. 45min.
8 portions
Suroviny
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2128.8 mg
Protein
173.5 g
Kalorie
7506 kJ /
1787.2 kcal
Tuk
104.6 g
Vláknina
5.9 g
Nasycený tuk
35 g
Sacharidy
37.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MEATER+®
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1hod.
Corn Tortillas
1hod. 25min.
Cherry Amaretto Dream
10min.
Cholent
4hod. 50min.
Creamed Peas and Ham
30min.
Maple-Buttered Rum Cider
20min.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min.
Santa Maria Dry Rub
5min.
Orange-brined turkey
29hod. 45min.
Baked Crab Dip
15min.
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min.
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55hod.