Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g salted butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Protein
- 173.5 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 104.6 g
- Nasycený tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 2128.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honey and herb pork loin
4h 10min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Keto Blackberry Detox Water
15min
Sunday lamb roast
1h 55 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min