Polish egg salad with tartar sauce

Polish egg salad with tartar sauce

4.7 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions

Suroviny

  • pickled cucumbers cut into pieces
    100 g
  • pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)
    230 g
  • mayonnaise (see Tips)
    150 g
  • sour cream
    100 g
  • sugar (optional)
    1 tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper to season
  • eggs hard-boiled
    12
  • fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 882.4 mg
Protein 15.7 g
Kalorie 1813.4 kJ / 431.8 kcal
Tuk 9.6 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 9.6 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...