Zařízení & příslušenství
Polish egg salad with tartar sauce
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions
Suroviny
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
882.4 mg
Protein
15.7 g
Kalorie
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Tuk
9.6 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
9.6 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easter around the world
28 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4hod. 20min.
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3hod. 5min.
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min.
Cosmopolitan
5min.
Smoked Indian-spiced quail
3hod. 20min.
Baharat spice mix
5min.
Sicilian prawn salad
40min.
Berry liqueur
30min.
Christmas tiramisu
24hod. 20min.
Peppermint Chocolate Bark
4hod.
Lime and chilli corn
40min.
Gin and cucumber cooler
10min.