Polish egg salad with tartar sauce
TM6 TM5 TM31

Polish egg salad with tartar sauce

4.6 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g pickled cucumbers, cut into pieces
  • 230 g pickled button mushrooms, drained (approx. 170 g after draining)
  • 150 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g sour cream
  • 1 tsp sugar (optional)
  • ¼ tsp sea salt
  • ground black pepper, to season
  • 12 eggs, hard-boiled
  • fresh dill, leaves only, roughly chopped, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1813.4 kJ / 431.8 kcal
Protein
15.7 g
Sacharidy
7 g
Tuk
9.6 g
Nasycený tuk
9.6 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
882.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty