Zařízení & příslušenství
Polish egg salad with tartar sauce
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions
Suroviny
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
882.4 mg
Protein
15.7 g
Kalorie
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Tuk
9.6 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
9.6 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easter around the world
28 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Onion Tart (TM5)
1hod.
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min.
Crab Stuffed Lobster Tails
50min.
Energy shot
5min.
Easter Carrot Cheese Dip
15min.
Roses with Love
10min.
Prawn salad with horseradish cream
1hod.
Lemon and parsley juice
5min.
Prawns with coriander coconut rice
35min.
Brioche slice with crumble
2hod.
Vegie crackers
12hod. 10min.
Tuna Tapenade on Cucumber
10min.