Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 110 g lukewarm water
- ½ tsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 200 g baker's flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Tomato and mozzarella filling
- 1 garlic clove
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 50 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 200 g mozzarella, cut into pieces (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 431.4 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 38.9 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 901.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Pull-apart sunshine bread
40min
Meatball subs
55min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Three cheese pides
1h 40min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Damper with golden syrup butter
40min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Little lasagne cups
2h 50min
Wagon wheel slice
2 Std. 40 Min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min