Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 110 g lukewarm water
- ½ tsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 200 g baker's flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Tomato and mozzarella filling
- 1 garlic clove
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 50 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 200 g mozzarella, cut into pieces (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 431.4 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 38.9 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 901.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza pockets
1h 50 min
Pizza bianca
40 Min
Gozleme
1h 40 min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Sticky meatball subs
1h
Rustic beef tarts
1h
Honeycomb ice cream slice
4h 10 min
Brunch bread
1h 15min
Pinwheel biscuits
26h 40min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min
Three cheese spinach scrolls
2h 15 min