Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscuit base
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 40 g light brown sugar
- 2 tsp golden syrup
- 40 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
Salted caramel
- 80 g salted butter, room temperature
- 80 g light brown sugar
- 60 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp gelatine powder
- 1 ½ tsp golden syrup
- ½ tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate mousse
- 1 tsp gelatine powder
- 2 tbsp milk
- 250 g pouring (whipping) cream
Chocolate ganache
- ½ tsp gelatine powder
- 50 g pouring (whipping) cream
- 20 g salted butter
- sea salt flakes, for sprinkling
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1092.1 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 176.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate truffle cake
2h 15min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Chocolate pudding
6h 30min
Honey crème caramels
25h 55min
Black & white chocolate tartufo
13 Std. 55 Min
Layered chocolate cappuccino cups
19 Std. 30 Min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Chocolate volcanos
55 min
Chocolate fondant cake
40 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Crème brûlée
7 godz.