Zařízení & příslušenství
Chocolate salted caramel petit fours
Příprava 50min.
Celkový 7hod. 10min.
16 pieces
Suroviny
Biscuit base
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
light brown sugar40 g
-
golden syrup2 tsp
-
self-raising flour40 g
-
cocoa powder20 g
Salted caramel
-
light brown sugar80 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
salted butter room temperature80 g
-
gelatine powder½ tsp
-
golden syrup1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Chocolate mousse
-
gelatine powder1 tsp
-
milk2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
Chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream50 g
-
sea salt flakes for sprinkling
-
salted butter20 g
-
gelatine powder½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
176.1 mg
Protein
2.4 g
Kalorie
1092.1 kJ /
260 kcal
Tuk
20.9 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
13 g
Sacharidy
16.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
High Tea
12 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Granini slice
2hod. 15min.
Lemon meringue pie
3hod.
Strawberry and rose water macarons
2hod. 50min.
Pull-apart sunshine bread
40min.
Peanut butter and jam doughnuts
2hod. 40min.
Mandarin crème brûlée
4hod. 15min.
Chocolate custard mille feuille
8hod. 15min.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min.
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28hod.
Chocolate sauce
20min.
Simple butter biscuits
3hod. 20min.
Salted caramel sauce
40min.