Chocolate salted caramel petit fours
TM5 TM31 TM6

Chocolate salted caramel petit fours

4.6 (17 hodnocení)

Suroviny

Biscuit base

  • 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
  • 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
  • 40 g light brown sugar
  • 2 tsp golden syrup
  • 40 g self-raising flour
  • 20 g cocoa powder

Salted caramel

  • 80 g salted butter, room temperature
  • 80 g light brown sugar
  • 60 g pouring (whipping) cream
  • ½ tsp gelatine powder
  • 1 ½ tsp golden syrup
  • ½ tsp vanilla bean paste
  • ¼ tsp salt

Chocolate mousse

  • 1 tsp gelatine powder
  • 2 tbsp milk
  • 250 g pouring (whipping) cream

Chocolate ganache

  • ½ tsp gelatine powder
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 20 g salted butter
  • sea salt flakes, for sprinkling

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
1092.1 kJ / 260 kcal
Protein
2.4 g
Sacharidy
16.8 g
Tuk
20.9 g
Nasycený tuk
13 g
Vláknina
0.6 g
Sodík
176.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty