
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscuit base
- 200 g dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
- 40 g unsalted butter softened and cut into pieces
- 40 g light brown sugar
- 2 tsp golden syrup
- 40 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
Salted caramel
- 80 g light brown sugar
- 60 g pouring (whipping) cream
- 80 g salted butter room temperature
- ½ tsp gelatine powder
- 1 ½ tsp golden syrup
- ¼ tsp salt
- ½ tsp vanilla bean paste
Chocolate mousse
- 1 tsp gelatine powder
- 2 tbsp milk
- 250 g pouring (whipping) cream (see Tips)
Chocolate ganache
- 50 g pouring (whipping) cream
- sea salt flakes for sprinkling
- 20 g salted butter
- ½ tsp gelatine powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 260 kcal / 1092.1 kJ
- Protein
- 2.4 g
- Tuk
- 20.9 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 176.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berry marshmallow slice
2hod. 30min
Crème brûlée
7hod.
Quiche Lorraine
45min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1hod. 20min
Apple shortcake
1hod. 50min
Saint-Honore
2hod. 45min
Mandarin crème brûlée
4hod. 15min
Chocolate cream pie
4hod. 15min
Savoiardi with mango and passionfruit
2hod. 10min
Cheese and bacon hedgehog
24hod. 30min
White chocolate fudge
3hod. 10min
Chocolate truffle cake
2hod. 15min