
Zařízení & příslušenství
Teriyaki salmon bao
Příprava 20min
Celkový 1hod. 50min
6 portions
Suroviny
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Nutriční hodnoty na 1 portions
Kalorie
452 kcal /
1898.6 kJ
Protein
18 g
Tuk
15.3 g
Sacharidy
59.9 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sodík
1597.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Simply Delicious
88 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland