Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 2 tbsp olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 tbsp white sugar
- 300 g baker's flour
- 170 g warm water
- 1 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Salmon
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 100 g soy sauce
- 120 g mirin (see Tips)
- 50 g honey
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 700 g hot water
- baker's flour, for dusting
- ½ Lebanese cucumber, cut into matchsticks
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into long, thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1898.6 kJ / 452 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1597.6 mg
Alternativní recepty
Gozleme
1h 40min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pork and prawn dumplings
55min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Char siew sauce
10 min
Prawn wontons
2h
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Cha gio (spring rolls)
55min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Wonton soup (pork)
45min
Portuguese-style custard tarts
40min