Teriyaki salmon bao

Teriyaki salmon bao

4.7 53 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portions

Suroviny

Dough
  • olive oil
    2 tbsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • white sugar
    2 tbsp
  • baker's flour
    300 g
  • warm water
    170 g
  • salt
    1 tsp
  • baking powder
    2 tsp
Salmon
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred
    1
  • soy sauce
    100 g
  • mirin (see Tips)
    120 g
  • honey
    50 g
  • skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
    2
  • hot water
    700 g
  • baker's flour for dusting
  • Lebanese cucumber cut into matchsticks
    ½
  • fresh coriander leaves only
    6 sprigs
  • spring onions/shallots cut into long, thin slices
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 1597.6 mg
Protein 18 g
Kalorie 1898.6 kJ / 452 kcal
Tuk 15.3 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 59.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...