Zařízení & příslušenství
Teriyaki salmon bao
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portions
Suroviny
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
1597.6 mg
Protein
18 g
Kalorie
1898.6 kJ /
452 kcal
Tuk
15.3 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
59.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simply Delicious
88 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Gingerbread pavlova stack
5hod. 30min.
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.
Wonton soup
1hod.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1hod. 30min.
Pork san choy bau
25min.
Brioche hot cross buns
2hod. 30min.
Steamed cabbage and pork dumplings
1hod. 35min.
Larb (spicy minced chicken salad)
40min.
Char siu bao pork buns
6hod. 35min.
Prawn wontons
2hod.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min.
Banh bao (steamed pork buns)
2hod. 45min.