Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 60 g banha
- 110 g água
- 1 pitada de sal
- 300 g farinha tipo 65
- feijão seco
- 500 g requeijão
- 250 g açúcar
- 3 ovos
- 3 gemas de ovo
- 50 g farinha tipo 55
- 50 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 690.1 kJ / 164.9 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 92.1 mg
Alternativní recepty
Vitela tonnata
50 Min
Ragu de carne
35 Min
Vichyssoise
40min
Timballo de carne e ovo
Žádné hodnocení
Raviolis em estrela com recheio de noz e molho de champanhe
1 Std. 30 Min
Caldo de tomate
Žádné hodnocení
Beijo de dama
Žádné hodnocení
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50 Min
Enrolados de manteiga de agrião
Žádné hodnocení
Técnica Cavatelli
30 Min
Zabaione
15min
Bonecos e bengalas de gengibre e maçã com recheio de caramelo
Žádné hodnocení