Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 978 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Karotten-Walnuss-Brot
2h
Burgunderbrot
4 godz. 30 min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Nuss-Buttermilch-Brot
2h
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45min
Haselnussbrötchen
13u. 30min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 godz. 45 min
Skandinavisches Roggenbrot
27h