Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht, abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 978 kJ / 275 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 Min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 Std. 45 Min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Hafer-Körner-Brot
11 godz. 40 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1 Std. 30 Min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 Std.
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Dinkel-Wolke
16h 30min
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min