
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ¼ TL Brotgewürz gemahlen
- 1 TL Salz
- 250 g Wasser
- 300 g Espresso, aufgebrüht abgekühlt
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 275 kcal / 978 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102hod.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1hod. 30min
Hafer-Körner-Brot
11hod. 40min
Vollkornbrot aus dem Varoma
2hod.
Astra-Schrippen
2hod. 50min
Möhren-Nuss-Brot
2hod. 10min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.
Weizen-Roggen-Brötchen
2hod. 15min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2hod. 30min