Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggensauerteig
- 330 g Wasser
- 15 g Anstellgut (Roggensauerteig)
- 255 g Roggenmehl Type 1150 oder 960
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 220 g Wasser, kalt
- 255 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 210 g Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 ½ TL Salz (ca. 15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 10363 kJ / 2574 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 504 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 45.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16h 15 min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min
Mediterranes Kräuter-Topfen-Brot
16h 40 min
Oberländer
14h 30min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Kommissbrot
15óra 30p
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min