Zwirbel-Graubrot

Zwirbel-Graubrot

4.4 119 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 16hod.
1 Stück

Suroviny

Roggensauerteig
  • Wasser
    330 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    15 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    255 g
Hauptteig
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser kalt
    220 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    255 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 und etwas mehr zum Bearbeiten
    210 g
  • Salz (ca. 15 g)
    2 ½ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 69 g
Kalorie 10363 kJ / 2574 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 45.6 g
Sacharidy 504 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...