Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g Rhabarber, in Stücken oder TK, aufgetaut
nebo 300 g Rhabarber, TK, aufgetaut - 200 g Wasser
- 100 g Zucker
- 40 g Zitronensaft
- 1 EL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 170 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 8249 kJ / 1972 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 117 g
- Tuk
- 171 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 2519 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thymian-Honig-Dressing
5min
Rhabarber-Chutney
1sa 30 dk
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2h 15 min
Glasierte Mairübchen
25 min
Kräuter-Vinaigrette
10min
Fruit-BBQ-Rub
5min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1h 15min
Radieschengrün-Pesto
5min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1sa
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 Std.
Möhrengrün-Pesto
10min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1sa 30 dk