Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g Rhabarber, in Stücken oder TK, aufgetaut
nebo 300 g Rhabarber, TK, aufgetaut - 200 g Wasser
- 100 g Zucker
- 40 g Zitronensaft
- 1 EL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 170 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 8249 kJ / 1972 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 117 g
- Tuk
- 171 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 2519 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfelrotkohl aus dem Glas
1h 20min
Kräuter-Vinaigrette
10min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1h
Radieschengrün-Pesto
5min
Möhrengrün-Pesto
10min
Pflaumenkompott
20min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 Std. 20 Min
Vanille-Rotkohl mit Birne
1h 30min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Quittenchutney
55 Min
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2h 45min
Mandarinen-Gelee
30min