Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g Rhabarber, in Stücken oder TK, aufgetaut
nebo 300 g Rhabarber, TK, aufgetaut - 200 g Wasser
- 100 g Zucker
- 40 g Zitronensaft
- 1 EL Senf, mittelscharf
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 170 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 8249 kJ / 1972 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 117 g
- Tuk
- 171 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 2519 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waldfrucht-Gelee
35 min
Glasierte Mairübchen
25 min
Rhabarber-Vanille-Sirup
1h
Apfelrotkohl auf Vorrat
1h 10 min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2u. 45min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1h 15 min
Vanille-Rotkohl mit Birne
1h 30min
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 Std. 20 Min
Brombeergelee
1h