Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 120 g de lait
- 30 g de beurre doux
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 jaune d'œuf
- 300 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel marin
La garniture
-
50
g de cerneaux de noix
nebo 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux - 50 g beurre doux et mou
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
Le glaçage
- 20 g de blanc d'œuf légèrement battu
- 50 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1398 kJ / 335 kcal
- Protein
- 6.15 g
- Sacharidy
- 45.38 g
- Tuk
- 14.25 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Manneles
1h 30 min
Stollen
3u. 45min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2u. 45min
Spritzbredele
25min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Bretzel
1h 10min
Kougelhopf
2h 55min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2u.