
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'amandes émondées
- 150 g de noisettes émondées
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
-
20
g d'huile de noisette
nebo 20 g d'huile de noix - 300 g de chocolat au lait en carrés
- 150 g de chocolat noir en carrés
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 144 kcal / 601 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 14 g
Alternativní recepty
Eclairs au gianduja et noisettes
4hod. 15min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1hod. 25min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2hod. 35min
Mini-saint-honoré
2hod.
Dacquoise
40min
Mystère au chocolat
8hod. 30min
Trianon
3hod.
Pain aux fruits secs
3hod. 45min
Nougat de Montélimar
3hod. 30min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6hod.
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2hod. 10min
Cannelés
13hod. 45min