Kompatibilní verze
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à crumble au cacao
- 25 g d'amandes décortiquées
- 25 g de beurre
- 25 g de sucre en poudre
- 10 g de farine de blé
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
La crème au chocolat
- 60 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g de liqueur de coco, type Malibu
- 1 jaune d'œuf
- 15 g de sucre en poudre
- 65 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
Le dressage
- cacao en poudre, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2718 kJ / 654.5 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Babas au rhum et fruits rouges
4 Std.
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Pannacotta pamplemousse-coco
3 godz. 25 min
Sabayon sucré
30 min
Manguier
5h
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1 Std.
Tarte aux fruits de la Passion
2h
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15h
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Crème diplomate aux fruits
1 Std.