Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina
- 150 g di vino rosso
- 100 g di zucchero
- ½ bustina di pectina liquida, per confetture 2:1 (per 500 g di frutta)
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 1 chiodo di garofano
- 1 baccello di cardamomo, solo i semi estratti
Biscotti
- 150 g di zucchero
- 350 g di farina
- 250 g di burro, morbido, a pezzi
- 2 cucchiaini di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 454 kJ / 109 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Grittibänz dolci
2h 15min
Crema Thermomix®
45 min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Stelle alla cannella
1 godz. 30 min
Knöpfli
50 min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Biscotti alle noci
1h 15 min
Biscotti milanesini
3 Std.