Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
nebo 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 300 g di acqua, tiepida
- 25 g di olio di colza
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Treccia bernese
1h 45 min.
Biscotti milanesini
3 Std.
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Grissini
1 Std. 20 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Riso casimiro
45 Min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Pane paesano
3 Std.
Polenta ticinese
45 Min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min