Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 75 g di burro, a pezzi
-
¾
di cubetto di lievito fresco (ca. 20 g), sbriciolato
nebo 1 ½ bustina di lievito secco (10 g) - 500 g di farina
- 3 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di uvetta sultanina, messa per un’ora in ammollo nell’acqua calda, strizzata
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- 1 - 2 cucchiai di mandorle affettate a lamelle
- 1 cucchiaio di granella di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Biscotti milanesini
3 Std.
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Torta di carote argoviese
2h
Crema Thermomix®
45 min
Crema Thermomix®
45 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Läckerli di Basilea
1h 10 min
Pane ticinese
1u. 50min
Treccia bernese
1h 45 min