Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl
- 2 TL Salz
- 250 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 200 g Gouda, in Stücken
- 2 Zwiebeln, in Ringen
- 15 Oliven, schwarz, entsteint
- 5 Peperoni, grün eingelegt, abgetropft, in Stücken
- 200 g Feta, in Würfeln oder grob zerbröselt
- 200 g Gyros-Geschnetzeltes
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2522 kJ / 603 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1h 30 min
Pizza mit Ratatouille
3h
Pilzza
1h 20 min
Champignonpizza
1h 40 min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1h
Bauernpizza
1h 40 min
Pizza Hawaii
1 Std. 35 Min
Salami-Pizza mit Käserand
1h 50 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Fatayer mit Rinderhack
2 godz.
Pizza Diavolo
1h 15min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min