Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 600 g Rinderhackfleisch
- 350 g Joghurt, 3,5% Fett
- 80 g Paniermehl
- 2 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 400 g Tomaten, entkernt, geviertelt
- 4 rote Spitzpaprika (ca. 350 g), in Stücken
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Minze, abgezupft
- 80 g Tomatenmark
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Prisen Zucker
- Öl zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2240 kJ / 534 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Cevapcici-Spieße aus Lammfleisch mit Fetadip
30min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20min
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35min
Gefüllte Hähnchenbrustfilets
45 min
Beef Burger
1 godz.
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2j
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3h 15min
Lahmacun (Türkische Pizza)
1 godz.
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6h 30min
Rindfleisch-Patties (mediterran)
30min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40 min