Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 600 g Rinderhackfleisch
- 350 g Joghurt, 3,5% Fett
- 80 g Paniermehl
- 2 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wasser, lauwarm, zum Einweichen
- 400 g Tomaten, entkernt, geviertelt
- 4 rote Spitzpaprika (ca. 350 g), in Stücken
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Stängel Minze, abgezupft
- 80 g Tomatenmark
- 1 TL Chiliflocken
- 2 Prisen Zucker
- Öl zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2240 kJ / 534 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1h 20 min
Putenspieße mit Cashew-Sauce Saté
2h
Pilaw-Reis
40min
Mandel-Taschen mit Honig und Sesam
2h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Lamm-Kebab
35 Min
Hackbällchen mit orientalischer Tomatensauce
45min
Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
50min
Cevapcici-Spieße aus Lammfleisch mit Fetadip
30min
Scharfes mariniertes Hähnchen mit Süßkartoffeln
4h 30 min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 Min