Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g wody
- 400 g dyni Hokkaido, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2-3 cm kawałki
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 100 g mąki tortowej, typ 450
- 15 g cukru
- 150 g mąki tortowej
- 300 g mąki pszennej, typ 550
- 50 g mleka
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 10 - 15 g soli
- 2 łyżki oliwy z oliwek extra vergine
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 75.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)
2 godz. 30 min
Kakaowe bułeczki gotowane na parze (Mantou)
3h
Tarta dyniowa
3 godz. 15 min
Różowe bułki z czarnuszką
2h
Bułeczki wielkanocne zajączki
1 Std. 50 Min
Chlebek buraczany z za'atarem
1 Std. 55 Min
Słodkie weneckie bułki maślane
2h
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2 godz. 10 min
Chleb-pająk
2 godz. 55 min
Dyniowe bułeczki śniadaniowe
1 Std. 50 Min
Halloweenowe mleczne bułki
5 godz.
Gofry dyniowe z rzodkiewkową salsą
1h 10 min