Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 600 g de agua
- 120 g de cebolla
- 2 hoja de laurel seca
- 1800 - 2000 g de pulpo congelado (previamente descongelado y cortado en trozos)
- 100 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de perejil fresco picado
Masa
- 250 g de harina
- 30 g de mantequilla
- 5 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
- aceite de oliva virgen extra para untar
Para empanar y freír
- 2 - 3 huevos batidos
- 500 g de pan rallado (para empanar)
- 500 - 600 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Fideuá de pulpo estofado
1 Std.
Bacalao con langostinos
1 Std.
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1 Std.
Hojaldre de mejillones y verduras
1 Std.
Empanadillas de vigilia
40 Min
Besugo con patatas panadera
1 Std.
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3j
Empanada de alcachofas
1 Std.
Pastel de salmón
2h 20min
Pizza caprichosa
2j 40 menit
Empanadillas de Lorca
2 Std.
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20min