Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 600 g de agua
- 120 g de cebolla
- 2 hoja de laurel seca
- 1800 - 2000 g de pulpo congelado (previamente descongelado y cortado en trozos)
- 100 g de pimiento rojo
- 100 g de pimiento verde
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de perejil fresco picado
Masa
- 250 g de harina
- 30 g de mantequilla
- 5 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
- aceite de oliva virgen extra para untar
Para empanar y freír
- 2 - 3 huevos batidos
- 500 g de pan rallado (para empanar)
- 500 - 600 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Croquetas de carabineros
10 Std.
Pulpo y rape amariscado
1 Std. 15 Min
Hojaldre de mejillones y verduras
1h
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Empanada de setas al cabrales
4h
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1h
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Hamburguesas de atún
3 Std. 40 Min
Croquetas de mejillones
9 Std. 10 Min
Tigres
1h
Croquetas negras de chipirones
9u. 45min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min