Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 80 g de ajetes en trozos
- 200 g de setas de cardo frescas
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de pasas sin semillas
- 30 g de piñones
- 2 piernas de cordero deshuesadas abiertas (aprox. 1 kg c/u)
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 100 g de jamón cocido en lonchas
- 100 g de queso manchego en lonchas
- 1500 g de agua
- 2 cucharadas de miel para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Protein
- 26.22 g
- Sacharidy
- 2.65 g
- Tuk
- 29.92 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1h 20min
Crema de ostras
20min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Picantones con salsa de uvas
40min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4h 20min
Picantones a la cerveza
2h
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Paletillas de cordero asadas
2 Std. 40 Min
Bacalao Club Ranero
1h