Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 80 g de ajetes en trozos
- 200 g de setas de cardo frescas
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de pasas sin semillas
- 30 g de piñones
- 2 piernas de cordero deshuesadas abiertas (aprox. 1 kg c/u)
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 100 g de jamón cocido en lonchas
- 100 g de queso manchego en lonchas
- 1500 g de agua
- 2 cucharadas de miel para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Protein
- 26.22 g
- Sacharidy
- 2.65 g
- Tuk
- 29.92 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Bacalao Club Ranero
1h
Lubina a la cantonesa - China
25min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50 Min
Menú: Sopa de picadillo. Rape con gambón, patata panadera y salsa de naranja
1 Std. 15 Min
Cordero con manzanas
1 Std. 45 Min
Besugo con patatas panadera
1h
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Paletillas de cordero asadas
2 Std. 40 Min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 Std. 40 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 godz. 10 min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Dorada a la veneciana
55 Min