Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piedras de carbón
- 1 - 2 pimientos rojos entreverados para asar
- 90 g de harina
- 25 g de azúcar moreno
- 50 g de almendra molida
- 100 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
- 1 sobre de tinta de calamar
- 1 pellizco de polvo ahumado (sosa)
Ceniza
- 100 g de clara de huevo
- 1 sobre de tinta de calamar
- 150 g de azúcar
Jugo de carne
- 150 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de carne de cordero en trozos
- 500 g de vino blanco seco
- 750 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 100 g de fondo de buey
Minichuletitas
- 2 costillares de conejo
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Presentación
- 1 pellizco de sal de Guerande
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2532 kJ / 606 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 33.45 g
- Tuk
- 33.12 g
- Vláknina
- 1.98 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado al estilo de Yoda (Star Wars, El Imperio contraataca)
1h 15min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 Min
Bígaros al vapor de algas
30 min
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3 godz. 15 min
Churrasco marinado en piña y soja con setas shiitake
3h
Piernas de cordero con dos rellenos
2h 15 min
Pochas guisadas con pato
1 Std. 10 Min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Picantones a la cerveza
2 godz.
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Menú: Bullabesa
1h 5min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 godz. 30 min