Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
nebo 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3791 kJ / 906 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 83 g
Alternativní recepty
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Purè di carote e latte di cocco
50 min.
Crostoni saporiti
35 Min
Crema di formaggio all'aneto
10 min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6h 20 min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Crema di patate con polpo
1h
Mousse salmone e aneto
10 min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min.
Tartellette alle cipolle caramellate
1h