Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
nebo 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3791 kJ / 906 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 83 g
Alternativní recepty
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50 min
Flan di funghi porcini
1h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Salsa Mornay
20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Salsa bernese
20min
Salsa Soubise
30min
Flan di carote
50 min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Fonduta svizzera
20min
Fonduta
8h 20min