Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
nebo 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3791 kJ / 906 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 83 g
Alternativní recepty
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 menit
Salsa alle castagne
45 Min
Vellutata fredda di patate viola e arachidi
1 Std. 45 Min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1j 30 menit
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Salsa cocktail
10 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 menit
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min