Crema al Parmigiano Reggiano

Crema al Parmigiano Reggiano

4.3 50 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
1 Ricetta completa

Suroviny

  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
  • 50 g di burro morbido
  • 1 cucchiaino di aceto balsamico bianco
    1 cucchiaino di aceto balsamico
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • fette di pane tostato, a piacere
  • foglie di salvia fresca a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa

Protein 39 g
Kalorie 3791 kJ / 906 kcal
Tuk 83 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...