
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
nebo 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3791 kJ / 906 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 83 g
Alternativní recepty
Mousse di prosciutto iberico
10 min
Crema di burrata con verdure
1 godz. 5 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Fonduta svizzera
20 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 godz. 20 min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 godz. 30 min
Mousse all'avocado
15 min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 godz.
Tartellette alle cipolle caramellate
1 godz.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Fonduta
8 godz. 20 min