Crema al Parmigiano Reggiano

Crema al Parmigiano Reggiano

4.3 46 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 10min
1 Ricetta completa

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
    120 g
  • di burro morbido
    50 g
  • di aceto balsamico bianco
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di aceto balsamico
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • fette di pane tostato, a piacere
  • foglie di salvia fresca a piacere

Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa

Kalorie 906 kcal / 3791 kJ
Protein 39 g
Tuk 83 g
Sacharidy 0 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...