Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 水 ,蒸煮用
- 200 克 番薯 ,去皮,切丁
- 500 克 白蘑菇
- 200 克 紫洋葱
- 200 克 红甜椒
- 40 克 红葱头
- 20 克 姜
- 2 瓣 蒜头
- 35 克 西芹 ,切段
- 1 支 新鲜红辣椒 ,去蒂,切段
- 100 克 青柠汁
- 1 茶匙 盐
- 100 克 矿泉水
- 5 支 新鲜香菜
- 黑胡椒粉 ,调味用
- 100 克 玉米粒罐头 ,沥干水分
- 新鲜香菜 ,切碎,装饰用
- 橄榄油 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 376 kJ / 89.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.7 g