Chocoladetaart en gezouten karamel

Chocoladetaart en gezouten karamel

3.3 6 rating
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 15min.
12 porties

Suroviny

Chocolade zanddeeg
  • boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten
    125 g
  • suiker
    125 g
  • vanillestokje enkel het merg
    1
  • ei
    1
  • bakpoeder
    1 afgestreken tl
  • zout
    1 snuifje
  • cacaopoeder, ongezoet
    25 g
  • bloem
    200 g
Karamel gezouten boter
  • zachte boter in stukken
    90 g
  • zout (Fleur de sel)
    1 afgestreken tl
  • suiker
    100 g
  • room, min. 30% vet
    120 g
Chocolade-ganache
  • pure chocolade, 70% cacao in stukken of callets
    180 g
  • room, min. 30% vet
    160 g
Afwerking
  • hazelnoot granola
    3 el

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 5.3 g
Kalorie 2033 kJ / 486 kcal
Tuk 34.3 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 41.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...