Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolade zanddeeg
- 125 g boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten
- 125 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 1 ei
- 1 afgestreken tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 25 g cacaopoeder, ongezoet
- 200 g bloem
Karamel gezouten boter
- 90 g zachte boter, in stukken
- 1 afgestreken tl zout (Fleur de sel)
- 100 g suiker
- 120 g room, min. 30% vet
Chocolade-ganache
- 180 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken of callets
- 160 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 3 el hazelnoot granola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2033 kJ / 486 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 34.3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Snelle brownie
25 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Žádné hodnocení
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Brownie koekjes
1 Std. 35 Min
Chocolade toffee cake
2h
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Kerstman macarons
3u. 20min
Knapperige koekjes
1h 30min