Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolade zanddeeg
- 125 g boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten
- 125 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 1 ei
- 1 afgestreken tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 25 g cacaopoeder, ongezoet
- 200 g bloem
Karamel gezouten boter
- 90 g zachte boter, in stukken
- 1 afgestreken tl zout (Fleur de sel)
- 100 g suiker
- 120 g room, min. 30% vet
Chocolade-ganache
- 180 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken of callets
- 160 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 3 el hazelnoot granola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2033 kJ / 486 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 34.3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Rabarber-citroen cookies
1h
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Walnoot Brittle
1 godz. 30 min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Marmercake
2h
Amerikaanse pannenkoeken
40min