
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolade zanddeeg
- 125 g boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten
- 125 g suiker
- 1 vanillestokje enkel het merg
- 1 ei
- 1 afgestreken tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- 25 g cacaopoeder, ongezoet
- 200 g bloem
Karamel gezouten boter
- 90 g zachte boter in stukken
- 1 afgestreken tl zout (Fleur de sel)
- 100 g suiker
- 120 g room, min. 30% vet
Chocolade-ganache
- 180 g pure chocolade, 70% cacao in stukken of callets
- 160 g room, min. 30% vet
Afwerking
- 3 el hazelnoot granola
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 486 kcal / 2033 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 34.3 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwarte woud taart met amarena kersen
5hod.
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Žádné hodnocení
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Žádné hodnocení
Driekoningentaart 100% chocolade
1hod. 35min
Worteltaart
2hod.
Driedubbele chocoladetaart
2hod. 30min
Witte chocolade cheesecake
16hod.
Baba met rum
Žádné hodnocení
Tomatenmannetjes
Žádné hodnocení
Chocoladetruffels
2hod. 45min
Snelle brownie
25min