Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 uovo
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di margarina
- 5 g di sale
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Confettura di amarene
- 800 g di amarene, lavate e denocciolate (1000 g peso lordo)
- 70 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 400 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 46.2 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella classica
55 Min
Ciambella spezzina al limone
40min
Pasta brisée
10min
Biscotti al profumo di arancio
2h
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata Arlecchino
55 Min
Torta mimosa gelato
3sa 30 dk
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Crostata bigusto
1 Std. 55 Min
Crostata di marmellata o confettura
1 Std. 10 Min