Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole (o arachidi)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 500 g di pomodori perino tipo San Marzano, senza semi a pezzi
- 6 filetti di acciuga (dissalati o sott'olio)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di mozzarella di bufala a fette (5 mm), scolata dal siero
nebo 300 g di mozzarella a fette (5 mm), scolata dal siero - 1 cucchiaino di capperi (dissalati o sott'aceto)
- 50 g di olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 109.7 g
- Tuk
- 44.5 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Pizza alle zucchine
1 Std. 45 Min
Pizza alle verdure
2sa 5 dk
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza con salame piccante
2 Std.
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza Margherita e basilico
2h 10 min