
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole (o arachidi)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 500 g di pomodori perino tipo San Marzano, senza semi a pezzi
- 6 filetti di acciuga (dissalati o sott'olio)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di mozzarella di bufala a fette (5 mm), scolata dal siero
nebo 300 g di mozzarella a fette (5 mm), scolata dal siero - 1 cucchiaino di capperi (dissalati o sott'aceto)
- 50 g di olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 936 kcal / 3916 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 44.5 g
- Sacharidy
- 109.7 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Pizza ai peperoni
1hod. 55min
Pizza alle zucchine
1hod. 45min
Pizza ai quattro formaggi
1hod. 40min
Pizza ai frutti di mare
2hod.
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4hod. 30min
Pizza al salmone
1hod. 15min
Pizza bianca alla ligure
1hod. 45min
Pizza capricciosa
1hod. 35min
Pizza diavola
1hod. 45min
Pizza alle tre farine
1hod. 55min
Pizza alla marinara
1hod. 35min
Pizza Margherita e basilico
2hod. 10min