Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 200 g di farro
- 200 g di riso
- 200 g di orzo perlato
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 - 2 cucchiaini di spezie (cannella, zenzero, chiodi di garofano, noce moscata), a seconda dei gusti
-
250
g di miele
nebo 250 g di zucchero di canna - 100 g di olio di semi di girasole
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 uova
- 3 tuorli
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella al limone
2 Std.
Ciambella classica
55 Min
Ciambella spezzina al limone
40min
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Ciambella soffice con yogurt e farina di carrube
45min
Plumcake soffice
50 min
Ciambella del mugnaio
40min
Ciambellone con crema all'arancia
55 Min
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Ciambella farcita allo yogurt
2 Std.
Ciambellone integrale noci e fichi
2 Std.
Plumcake alle mandorle
1 Std. 5 Min