Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 200 g di farro
- 200 g di riso
- 200 g di orzo perlato
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 - 2 cucchiaini di spezie (cannella, zenzero, chiodi di garofano, noce moscata), a seconda dei gusti
-
250
g di miele
nebo 250 g di zucchero di canna - 100 g di olio di semi di girasole
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 uova
- 3 tuorli
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella soffice con yogurt e farina di carrube
45 Min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 min
Ciambella al limone
2j
Ciambella del mugnaio
40 min
Parrozzo
1h 10 min
Maritozzo romano
11 godz.
Ciambellone integrale noci e fichi
2j
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Ciambellone con crema all'arancia
55 Min
Ciambella allo zafferano
50 menit
Ciambella all'acqua
1j
Ciambella classica
55 Min