Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 40 - 50 g fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra fesleğen yaprağı
- 300 g dondurulmuş bezelye
- 60 g kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı (bk.öneriler)
- 2 diş sarımsak
- 50 g zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 tk çörek otu, süslemek için
- 3 - 4 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için
- 1 - 2 fındık turp, ince dilimlenmiş süslemek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Ketojenik Krakerler
1h
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 Std. 55 Min
Çilekli Beyaz Sangria
12 godz.
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Žádné hodnocení
Mantar Ezmesi
1ωρ. 40 λεπτ.
Kişnişli Karidesli Omlet
35 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Karides Sote
10min