Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 40 - 50 g fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra fesleğen yaprağı
- 300 g dondurulmuş bezelye
- 60 g kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı (bk.öneriler)
- 2 diş sarımsak
- 50 g zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 tk çörek otu, süslemek için
- 3 - 4 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için
- 1 - 2 fındık turp, ince dilimlenmiş süslemek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1036 kJ / 248 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min
Otlu Peynir Ezmesi
20 min
Guacamole
15min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Balkabaklı Risotto
25 min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Margarita
10 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1h
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55min
Domatesli Risotto
30min