Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli

Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli

3.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 16hod.
5 porsiyon

Suroviny

Kuzu
  • tuz
    2 tk
  • biberiye, taze sadece yaprakları
    1 dal
  • nane sadece yaprakları
    3 dal
  • chili biberi parçalara bölünmüş
    1 adet
  • zeytinyağı
    100 g
  • kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)
    1500 g
  • beyaz şarap
    100 g
    100 g su
  • su
    150 g
Polenta ve Brokoli
  • tane mısır (patlamamış) kuru
    135 g
  • Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)
    80 g
  • su
    800 g
  • brokoli çiçeklerine ayrılmış
    600 g
  • sıcak su polentayı pişirmek için (gerekirse)
  • tuz
    ¾ tk
  • tereyağı küçük parçalara bölünmüş
    40 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsiyon

Sodík 1954.9 mg
Protein 49.3 g
Kalorie 4756.2 kJ / 1136.8 kcal
Tuk 84.1 g
Vláknina 8.6 g
Nasycený tuk 30.7 g
Sacharidy 41.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...