
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kuzu
- 2 tk tuz
- 1 dal biberiye, taze sadece yaprakları
- 3 dal nane sadece yaprakları
- 1 adet chili biberi parçalara bölünmüş
- 100 g zeytinyağı
- 1500 g kuzu kolu, kemikli (1 kuzu kol)
-
100
g beyaz şarap
nebo 100 g su - 150 g su
Polenta ve Brokoli
- 135 g tane mısır (patlamamış) kuru
- 80 g Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)
- 800 g su
- 600 g brokoli çiçeklerine ayrılmış
- sıcak su polentayı pişirmek için (gerekirse)
- ¾ tk tuz
- 40 g tereyağı küçük parçalara bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1136.8 kcal / 4756.2 kJ
- Protein
- 49.3 g
- Tuk
- 84.1 g
- Sacharidy
- 41.4 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 30.7 g
- Sodík
- 1954.9 mg
Alternativní recepty
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1hod. 5min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Žádné hodnocení
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Žádné hodnocení
Fermente Kırmızı Soğan
96hod.
Kuzu Gerdan Yahni
1hod. 45min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45min
Körili Tavuklu Wrap
50min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1hod. 15min
Sebzeli Kuzu Yahni
55min