Zařízení & příslušenství
腊肠香菇鸡饭
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
全鸡腿 (约2个),切块 (4公分)600 - 650 克
-
酱青50 克
-
蚝油50 克
-
黑酱油30 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
麻油1 茶匙
-
蒜瓣3 个
-
新鲜姜 切片20 克
-
咸鱼 香烤,切小块20 克
-
食油20 克
-
干香菇 浸软,去蒂,切片5 朵
-
腊肠 (volitelně) (约2条腊肠),去膜,切薄片100 克
-
水450 克
-
绍兴花雕酒 (volitelně)30 克
-
糖½ 茶匙
-
350 克 砂拉越高原米, ,洗净半熟印度香米 洗净350 克
-
青葱 切葱花,装饰用1 - 2 小支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1262 mg
Protein
26 g
Kalorie
2272 kJ /
543 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一锅焖饭
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní