腊肠香菇鸡饭

腊肠香菇鸡饭

4.6 29 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 人份

Suroviny

  • 全鸡腿 (约2个),切块 (4公分)
    600 - 650 克
  • 酱青
    50 克
  • 蚝油
    50 克
  • 黑酱油
    30 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 蒜瓣
    3 个
  • 新鲜姜 切片
    20 克
  • 咸鱼 香烤,切小块
    20 克
  • 食油
    20 克
  • 干香菇 浸软,去蒂,切片
    5 朵
  • 腊肠 (volitelně) (约2条腊肠),去膜,切薄片
    100 克
  • 450 克
  • 绍兴花雕酒 (volitelně)
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 半熟印度香米 洗净
    350 克
    350 克 砂拉越高原米, ,洗净
  • 青葱 切葱花,装饰用
    1 - 2 小支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1262 mg
Protein 26 g
Kalorie 2272 kJ / 543 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...