
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère in Stücken (3 cm)
- 200 g Emmentaler in Stücken (3 cm)
- 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 420 g Weisswein, trocken
- 20 g Kirsch
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskatnuss, gemahlen
- ½ TL Paprika edelsüss
- 700 g Weissbrot in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1322 kcal / 5536 kJ
- Protein
- 69 g
- Tuk
- 65 g
- Sacharidy
- 90 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nidletäfeli
2hod.
Knöpfli
50min
Älpler Magronen
45min
Älplermagronen
30min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4hod. 40min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.
Zwiebel-Käsewähe
1hod. 15min
Berner Rösti
40min
Zwiebelwähe
1hod. 15min
Süssmostcreme
4hod. 15min
Fondue moitié-moitié
20min