Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Gruyère in Stücken (3 cm)
- 200 g Emmentaler in Stücken (3 cm)
- 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 420 g Weisswein, trocken
- 20 g Kirsch
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskatnuss, gemahlen
- ½ TL Paprika edelsüss
- 700 g Weissbrot, in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5536 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebel-Käsewähe
1h 15 min
Älpler Magronen
45 min
Basler Mehlsuppe
1h 10 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Nidletäfeli
2h
Knöpfli
50 min
Älplermagronen
30 min
Berner Rösti
40 min
Älpler-Gratin
50 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40 min
Fondue moitié-moitié
20min