Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Mehl
- 3 Eier
- 10 g Olivenöl, nativ
Ricotta-Füllung
-
100
g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
nebo 100 g frischer Ricotta, gesalzen, in Stücken (2-3 cm) - 100 g Mascarpone
- 250 g frischer Ricotta, gut abgetropft
- 2 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
Auberginensauce
- 80 g Olivenöl, nativ
- 1 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 5 Halme frischer Schnittlauch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 500 g Aubergine, in Würfeln (1-2 cm)
- 20 g Tomaten, in Würfeln (2-3 cm)
- etwas frische Basilikumblätter, zum Dekorieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Graupenrisotto mediterran
50min
Risotto milanese
30 min
Sauce béarnaise
20 min
Chinesische Gemüsenudeln
40 Min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3h
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Asiatische Gemüsereispfanne
55 min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Trenette mit Pesto
45 min
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 Std. 10 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min