![Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ACE0ABB4-CAC9-4141-9529-46A0D3AC896A/Derivates/D274D900-72CA-4E92-9DBF-A2B7117BE1A4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Mehl
- 3 Eier
- 10 g Olivenöl, nativ
Ricotta-Füllung
-
100
g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
nebo 100 g frischer Ricotta, gesalzen, in Stücken (2-3 cm) - 100 g Mascarpone
- 250 g frischer Ricotta, gut abgetropft
- 2 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
Auberginensauce
- 80 g Olivenöl, nativ
- 1 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 5 Halme frischer Schnittlauch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 500 g Aubergine, in Würfeln (1-2 cm)
- 20 g Tomaten, in Würfeln (2-3 cm)
- etwas frische Basilikumblätter, zum Dekorieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Speck
40 min
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1h 25 min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1h
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 Std. 15 Min
Fusilli mit Artischocken und Erbsen
30 min
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Trenette mit Pesto
45min
Kartoffel-Gnocchi
1h 15min
Pastateig
1h
Knusperchips mit Guaçamole
1h