
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Mehl
- 3 Eier
- 10 g Olivenöl, nativ
Ricotta-Füllung
-
100
g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
nebo 100 g frischer Ricotta gesalzen, in Stücken (2-3 cm) - 100 g Mascarpone
- 250 g frischer Ricotta gut abgetropft
- 2 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
Auberginensauce
- 80 g Olivenöl, nativ
- 1 Zweigchen Thymian, frisch Blätter gewaschen und getrocknet
- 5 Halme frischer Schnittlauch Blätter gewaschen und getrocknet
- 500 g Aubergine in Würfeln (1-2 cm)
- 20 g Tomaten in Würfeln (2-3 cm)
- etwas frische Basilikumblätter zum Dekorieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 562 kcal / 2351 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto milanese
30min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Nasi goreng
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Lasagne mit Spargeln und Pilzen
2hod.
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1hod. 45min
Knusperchips mit Guaçamole
1hod.
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Trenette mit Pesto
45min
Rosmarin Focaccia
2hod. 30min