Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salzige Karamelsauce
-
250
g Zucker
nebo 250 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker) - 200 g Rahm
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft
- 30 g Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 TL Salz
- 50 g Essig
Glacecreme
- ½ Vanillestängel, nur die Samen
- 600 g Vollmilch
- 200 g Rahm
- 30 g Zucker
- 6 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Nidletäfeli
2h
Honig-Glace
17h 45 min
Salz-Karamell-Toffees
1h 45min
Sauce béarnaise
20min
Karamell-Bonbons
2h
Caramel-Glacé
9h
Vanilleglace
12h
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 godz. 15 min
Fruchtglace
5min
Schokoladenglace
12h