Vanilleglace mit gesalzenem Karamel

4.2 15 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 14hod.
8 Portionen

Suroviny

Salzige Karamelsauce
  • Zucker
    250 g
    250 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
  • Vollrahm
    200 g
  • Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • Wasser
    1030 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Essig
    50 g
Glacecreme
  • Vanillestängel nur die Samen
    ½
  • Vollmilch
    600 g
  • Vollrahm
    200 g
  • Zucker
    30 g
  • Eigelbe
    6

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 7 g
Kalorie 2034 kJ / 486 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...