Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acqua
- 800 g di cozze fresche pulite
- 1 scalogno a metà (30 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di calamari freschi, puliti e a striscioline
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- 1 cucchiaino colmo di concentrato di pomodoro
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2327.2 kJ / 556.2 kcal
- Protein
- 42.8 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Salsiccia e cardoncelli
55 min
Spaghetti di vetro saltati con manzo e verdure (Japchae)
1 godz. 45 min
Arroz de polvo
1h 15min
Manzo alla Wellington con jus di vino rosso e salsa duxelle di funghi champignon
2 godz. 30 min
Bolinhos de bacalhau (crocchette portoghesi di baccalà)
1h
Menù: Quiche Brie e pere; cocktail di gamberi e punch (Bimby Friend)
No ratings
Mousse speziata
10 min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Sopa de Ajoblanco
10 min
Fideuá con carne
40 Min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1h