Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Farofa
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di cipolla rossa a pezzi
- 500 g di farina di manioca
- 1 pizzico di sale
Feijoada
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 150 g di cipolla rossa a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 100 g di salsiccia di maiale stagionata, a fette
- 500 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
- 200 g di guanciale di maiale a cubetti
- 300 g di costine di maiale
- 5 g di sale
- 300 g di fagioli neri secchi, ammollati (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4063.5 kJ / 971.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Tuk
- 57.7 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 2.2 mg
Alternativní recepty
Sushi donuts
50min
Pão de queijo
1h
Tacchino del Ringraziamento
55h
Massaman curry di zucca e pollo con zuppa di cocco
1h 5min
Cachupa con maiale e fagioli
26 Std. 20 Min
Ceviche peruviana
1 godz. 35 min
Milkshake fragole e mango
10min
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2h
Granita al té verde
10 godz. 20 min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1h
Zuppa di cavolini e pollo al curry con panini
45 min
Piña Colada
15min