Polpo "à Lagareiro"

3.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 1000 g di patate a pasta gialla piccole, con buccia
  • 100 g di sale grosso
  • 100 g di acqua
  • 1 polpo fresco (circa 1000 g), tagliato a pezzi grandi
  • 80 g di cipolla a metà
  • 6 spicchi di aglio
  • 20 g di coriandolo fresco le foglioline
  • 200 g di olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 6994.2 mg
Protein 37.8 g
Kalorie 2629.5 kJ / 628.5 kcal
Tuk 36.1 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 5.1 g
Sacharidy 38.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...