Kompatibilní verze
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meringue Cloud Cakes
- 6 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 6 egg whites
- ½ tsp cream of tartar
- 1 pinch salt
- ½ tsp vanilla extract
Sabayon Crème
- 3 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 4 egg yolks, from large eggs
- 4 oz white wine (Pinot Grigio)
- 8 oz heavy whipping cream, chilled
- 1 ½ cups fresh berries, divided
- fresh basil leaves, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mayonnaise
5min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2j 15 menit
Béarnaise sauce
15min
Simnel Cake
4 Std. 20 Min
Croquembouche
3u. 30min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Meringue Ghosts
12sa 25 dk
Strawberry Mousse Waffle Cones
1h 30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3u. 30min
Dark Chocolate Sauce
5min
Lemon Pound Cake
2h