Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)

Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)

3.0 17 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 4hod. 50min
6 portions

Suroviny

Meringue Cloud Cakes
  • sugar
    6 oz
  • corn starch
    1 tbsp
  • egg whites
    6
  • cream of tartar
    ½ tsp
  • salt
    1 pinch
  • vanilla extract
    ½ tsp
Sabayon Crème
  • sugar
    3 oz
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • egg yolks from large eggs
    4
  • white wine (Pinot Grigio)
    4 oz
  • heavy whipping cream chilled
    8 oz
  • fresh berries divided
    1 ½ cups
  • fresh basil leaves to garnish

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 434 kcal / 1816 kJ
Protein 6 g
Tuk 17 g
Sacharidy 61 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...