
Zařízení & příslušenství
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Příprava 45min
Celkový 4hod. 50min
6 portions
Suroviny
Meringue Cloud Cakes
-
sugar6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites6
-
cream of tartar½ tsp
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
Sabayon Crème
-
sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
egg yolks from large eggs4
-
white wine (Pinot Grigio)4 oz
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
fresh berries divided1 ½ cups
-
fresh basil leaves to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
434 kcal /
1816 kJ
Protein
6 g
Tuk
17 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cook Like a Chef
12 recept
USA
USA