Kompatibilní verze
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meringue Cloud Cakes
- 6 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 6 egg whites
- ½ tsp cream of tartar
- 1 pinch salt
- ½ tsp vanilla extract
Sabayon Crème
- 3 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 4 egg yolks, from large eggs
- 4 oz white wine (Pinot Grigio)
- 8 oz heavy whipping cream, chilled
- 1 ½ cups fresh berries, divided
- fresh basil leaves, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Béchamel Sauce
15min
Meringue Ghosts
12h 25min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 Std. 30 Min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Peanut Brittle
1 Std. 30 Min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Yule Log Cake
3 Std.
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 Std. 45 Min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Whipped Cream
10 min