Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)

Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)

3.1 18 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 4hod. 50min.
6 portions

Suroviny

Meringue Cloud Cakes
  • sugar
    6 oz
  • corn starch
    1 tbsp
  • egg whites
    6
  • cream of tartar
    ½ tsp
  • salt
    1 pinch
  • vanilla extract
    ½ tsp
Sabayon Crème
  • sugar
    3 oz
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • egg yolks from large eggs
    4
  • white wine (Pinot Grigio)
    4 oz
  • heavy whipping cream chilled
    8 oz
  • fresh berries divided
    1 ½ cups
  • fresh basil leaves to garnish

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6 g
Kalorie 1816 kJ / 434 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 61 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...