Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
TM6 TM5

Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)

3.0 ( 17 hodnocení )

Suroviny

Meringue Cloud Cakes

  • 6 oz sugar
  • 1 tbsp corn starch
  • 6 egg whites
  • ½ tsp cream of tartar
  • 1 pinch salt
  • ½ tsp vanilla extract

Sabayon Crème

  • 3 oz sugar
  • 1 lemon thin peel only, no white pith
  • 4 egg yolks from large eggs
  • 4 oz white wine (Pinot Grigio)
  • 8 oz heavy whipping cream chilled
  • 1 ½ cups fresh berries divided
  • fresh basil leaves to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
434 kcal / 1816 kJ
Protein
6 g
Tuk
17 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty